Η UnicoreYogaVacations γιορτάζει ένα χρόνο. Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας που το φθινόπωρο ολοκληρώνει τον κύκλο του και η φύση βρίσκεται σε μετάβαση.

Φέτος στις 18-20/11, θα ταξιδέψουμε στα Μετέωρα. Μια γιορτή και η επαφή με το μαγευτικό Ιερό τόπο της Καλαμπάκας μας φέρνουν μαζί και πάλι. 

Η Άντρια Gobind Ravi και ο Νικόλας Unalome, ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμοι να σας ταξιδέψουν προσφέροντας ένα τριήμερο ευεξίας, χαράς , δημιουργικότητας, αφθονίας μέσα από την πρακτική μαθημάτων με Κουνταλίνι γιόγκα και Ηχοθεραπεία.

Τα Μετέωρα , ένα τοπίο μαγικό στην Θεσσαλική πεδιάδα, κτισμένα πάνω στην αρχαία Βυζαντινή πόλη Αιγίνιο, προσφέρουν καταφύγιο και ηρεμία, κατάλληλο για πεζοπορία και σύνδεση με την απαράμιλλη ομορφιά.

Με την πρακτική της Κουνταλίνι θα εργαστούμε στην αφύπνιση του σώματος και του λεμφικού συστήματος , που σε αυτό οφείλεται η καλή διάθεση και η χαρά. Το παιχνίδι μέσα και από άλλες τεχνικές διαλογισμού και μοιράσματος έχουν ως αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη και την απελευθέρωση σκέψεων. Όταν το σώμα, ο νους και το πνεύμα βρίσκονται σε ισορροπία ενεργοποιούνται όλα τα κανάλια και έτσι ξεκινάει η απόλαυση στην αφθονία. 

Ο ήχος, τα mantras και ο συνδυασμός τους μας συνδέουν με τη δημιουργικότητα του νου, εστιασμένοι στις πραγματικές προτεραιότητες κάνοντας τη ζωή ένα χορό ευγνωμοσύνης και χαράς.